Vágólapra másolva!
Kiheverte a monacói baleseteit, három-négy nap után elmúltak az izomfájdalmai. Pastor Maldonado szintén felkészült a Kanadai Nagydíjra.

Monacóban a futam során két versenyzőt is meg kellett vizsgálni az orvosi központban a balesete után. Az egyikük Pastor Maldonado volt, aki Max Chiltonnal ütközve a palánknak csapódott, ami miatt a versenyt átmenetileg félbe is kellett szakítani. Mint elmondta, a balesetének nem lett utóhatása. "Tökéletesen rendbejöttem, felkészültem a hétvégére" - jelentette ki a Williams venezuelai pilótája a Kanadai Nagydíj előtt.

Felipe Massa viszont kétszer is nagyot bukott a célegyenes végén a monacói hétvége folyamán, és ettől megfájdultak a nyaka körül az izmok. Mindazonáltal a brazil is rendbe jött a kanadai versenyre.

Massa megérkezett a Kanadai GP helyszínére Forrás: Ferrari

"Elvégezték rajtam az összes szükséges kórházi vizsgálatot Monacóban, és utána Sao Paulóban is elvégeztek néhányat, de nincs semmi baj" - nyilatkozta a Totalrace-nek. "Száz százalékosan készen állok a versenyre. Három-négy napig fájtak az izmaim - ami teljesen normális két ilyen baleset után -, de utána elmúlt."

Massa néhány nap pihenőt is kapott a Ferraritól. Az első balesetét vezetői hiba okozta, a másodikat azonban műszaki.

Csatlakozzon hozzánka Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!