Vágólapra másolva!
Tony Fernandes a mai napig nem fizette ki neki a járandóságait, ezért az olasz versenyző úgy érzi, nincs más választása.

A tavalyi előszezonban Jarno Trulli még arra készülhetett, hogy ő lesz Heikki Kovalainen csapattársa, ám végül Tony Fernandes, a Caterham társtulajdonosa a komolyabb szponzori háttérrel rendelkező Vitalij Petrovot ültette az autóba. A 38 éves olasz készséggel vissza is lépett, azzal a feltétellel, hogy a még akkor érvényben lévő szerződésében foglalt kritériumok teljesülni fognak.

"Ez a mai napig nem történt meg" - mondta Trulli, aki amiatt is dühös, hogy az Autosprint szerint Fernandes a Caterhambe és a Queens Park Rangers nevű futbalklubjába is tetemes összeget fektetett be. "Be fogom perelni Fernandest, mert egy csomó pénzzel tartozik nekem."

Trulli korábban megemlítette, hogy egyébként nem hiányzik neki az F1, mert a versenyzők már nem teljesíthetnek a maximumon, a mai futamok csak a gumispórolásról szólnak. Az olasz már a Bridgestone-korszakban is rendszeresen panaszkodott a gumikra, amelyeknek főleg a szemcsésedésével gyűlt meg a baja.