Vágólapra másolva!
Lotta Hintsát válaszották meg Finnország legszebb hölgyének, aki hat évvel ezelőtt rövid ideig titokban Lewis Hamilton barátnője volt, és akinek az édesapja jelenleg a McLaren csapatorvosa.

Lewis Hamiltonnak szerelmi téren is bejött az élet. A brit Forma-1-es versenyzőnek jelenleg a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger a barátnője, de a korábbi párjaira sem panaszkodhat: közülük az egyiket, Lotta Hintsát most választották meg Miss Suominak, azaz Finnország szépségkirálynőjének, így ő képviselheti hazáját a világ szépségkirálynő választásán. A versenyre titokban nevezett, a döntőig még családtagjainak, barátainak sem beszélt róla.

A finn hölgy saját bevallása szerint úgy hat-hét évvel ezelőtt, titokban járt Hamiltonnal, amikor a brit még csak tesztpilóta volt a McLarennél. Amúgy valószínűleg nem véletlen, hogy összejött vele, ugyanis édesapja, Aki Hintsa régóta a csapat orvosa.

A 24 éves szőke hölgy kereskedelmet és közgazdaságot tanul egy finn egyetemen, és úgy tűnik, vonzódik a sportolókhoz: jelenlegi barátja a finn jégkorong-bajnokság élvonalában játszó Kristian Näkyvä.

Forrás: Miss Suomi

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!