Vágólapra másolva!
Toto Wolff sportigazgató reméli, hogy a csapattal nem szalad el a ló a sikeres előző versenyük után, amelyet állítása szerint már el is felejtettek, mert a következőre koncentrálnak.

Fennállása legsikeresebb versenyén van túl a Mercedes a szerzett pontok alapján, Malajziában ugyanis a 3. és a 4. helyen értek célba a versenyzőik. Lewis Hamilton és Nico Rosberg a táv egy szakaszán a kettős győzelmet arató Red Bullokkal is tartotta a lépést, ezért Hamilton úgy érzi, a címvédő istálló mögött most már a Mercedes a legerősebb.

Toto Wolff ügyvezető igazgató elégedett a csapat javuló formájával, de nem engedi, hogy bárki is lazítson. "Örülök, hogy a második versenyen megszilárdítottuk a pozíciónkat, de az a lényeg, hogy folytassuk a munkát és a fejlesztést. Az előző futamot már el is felejtettük" - jelentette ki az Autosportnak. "Nem szabad, hogy elbízzuk magunkat."

"Egész jó versenyünk volt, a világbajnok azonban megmutatta, hogy még sok feladatunk van, és a mi irodáinkban esténként később kellene lekapcsolni a villanyt, mint másoknál."

A malajziai időmérő alatt száraz pályán Rosberg autózta a legjobb időt, de Wolff nem bánja, hogy a vizessé váló aszfalton végül mégsem a Mercedesé lett az első rajtkocka. "Nem voltam nagyon letört, amiért nem a miénk lett a pole, ugyanis képzeljék el, hogy azzal mekkora elvárások lettek volna a versenyre!" - közölte.

A Mercedes abban bízik, hogy idén győzelmeket arathat, és 2014-ben tűzik ki célul a bajnoki elsőséget.