Vágólapra másolva!
A Marussia még nem állapodott meg Bernie Ecclestone-nal a részvételük egyes feltételei kapcsán, így egyebek mellett a Forma-1 hivatalos közvetítésének nincs joga rá, hogy felvételeket mutasson a csapat autóiról.

A Marussiának még nem sikerült megállapodnia a Forma-1 kereskedelmi jogainak tulajdonosaival a szereplésük bizonyos feltételeit illetően, ezért ha nem történik változás, a jövő hétvégi szezonnyitón a hivatalos közvetítésnek nem lesz joga ahhoz, hogy felvételeket mutasson a csapat autóiról.

John Booth csapatfőnök az utolsó teszthéten elmondta, hogy szerinte már nem sok hiányzik a megállapodáshoz Bernie Ecclestone-nal. "Még semmi sincs aláírva, de elég közel járunk hozzá" - közölte az ESPN-nel. Egy szóvivő azonban kijelentette, hogy e hét csütörtökig nem történt előrelépés. "Folyamatosan tárgyalunk a kereskedelmi jogok tulajdonosaival, de még nem sikerült hivatalos megállapodást kötni velük" - mondta.

Booth szerint Ecclestone-nak fontosabb a megállapodás, mint a Marussiának, ugyanis ennek hiányában a hivatalos közvetítésben nem mutathatnak felvételeket a csapatról. A Marussia a mezőny egyik sereghajtója, általában csak lekörözések vagy versenyzőik hibázása alkalmával kerülnek képernyőre, esetleg olyankor, ha a Q1-ben kevesen vannak a pályán.