Vágólapra másolva!
A világhírű svájci óragyártó cég az LG-t váltja 2013-tól, a következő években folyamatosan fokozni szeretnék a jelenlétüket az F1-ben.

Szerdán hivatalos közleményben jelentették be, hogy 2013-tól a Rolex lesz a Forma-1 hivatalos időmérő partnere. A svájci óragyártó cég az LG-t váltja, amely 2008-tól állt kapcsolatban a sportággal. A Rolex hosszú távú megállapodást kötött az F1-gyel, jelenlétük folyamatosan növekedni fog a következő években. A cég vezérigazgatója, Gian Riccardo Marini szerint a Rolex által képviselt értékek tökéletesen illenek a Forma-1-hez.

"A Rolex órák a teljesítmény és a megbízhatóság legmagasabb szintjét képviselik, a Forma-1 is ezt testesíti meg" - magyarázta. "Az elmúlt ötven évben a Rolex és a Forma-1 is a világ egyik vezető márkájává nőtte ki magát. Rengeteg fantasztikus élményt élhetünk át együtt."

"Kétségtelen, hogy egy Forma-1-hez hasonló, világszínvonalú sportág számára a Rolex a megfelelő partner" - nyilatkozta Bernie Ecclestone. "A megállapodást hitelessé teszi a márka tekintélye, a kiváló óráik, valamint a Rolex régóta fennálló, szenvedélyes kapcsolata az autóversenyzéssel. A Rolexnek hihetetlen hagyományai vannak a sport terén, ezért a Forma-1 is megfelelő hely számukra."