Vágólapra másolva!
A négyszeres világbajnok a World Series by Renault franciaországi fordulóján tesz meg bemutatóköröket a 2010-es Red Bull volánja mögött.

A korábbi négyszeres világbajnok Alain Prost a hétvégén ismét Forma-1-es autóba ül, bár ezúttal csak néhány bemutatókörrel szórakoztatja a közönséget. A World Series by Renault (WSR) széria következő fordulóját a francia Paul Ricard pályán rendezik, a szervezők pedig több jelenlegi és volt F1-es versenyzőt is felkértek arra, hogy Renault motorral hajtott korábbi versenyautókat vezessenek.

Prost a Sebastian Vettelt 2010-ben világbajnoki címhez segítő RB6-ot fogja vezetni, Romain Grosjean és Jérome D'Ambrosio pedig felváltva viszi a pályára a 2011-es Renault-t, illetve a legendás Lotus 98T-t, mellyel Ayrton Senna 1986-ban két futamgyőzelmet aratott. Prost F1-es pályafutása egyébként szorosan köthető a Renault-hoz, 1981 és 1983 között a franciák gyári csapatánál versenyzett, 1993-ban pedig egy Williams-Renault volánja mögött szerezte meg negyedik világbajnoki címét.