Vágólapra másolva!
Stefano Domenicali csapatfőnök szerint semmi sem indokolja, hogy megosszák a nyilvánossággal a brazil jövőjével kapcsolatos fejleményeket. Határidőhöz sem ragaszkodnak.

Évek óta bizonytalan, hogy a Felipe Massa maradhat-e a Ferrarinál egy újabb szezonra, mivel teljesítménye nem mindig üti meg a csapat által elvárt szintet. A szerződése az idény végén lejár, és továbbra sincs fejlemény arról, hogy hosszabbítanak-e vele.

A maranellóiak csapatfőnöke, Stefano Domenicali a témában őt faggató újságíróknak sem szolgált újdonsággal a 2013-as pilótafelállásról. "Meghagyom maguknak ezt a kérdőjelet" - nyilatkozta. "Mint tudják, nem rögzítenek határidőt a szabályok. Alapvető fontosságú számomra, hogy a versenyzők ügyének kezelését belső körben végezzük."

Domenicali hozzátette, hogy "ezt nem szükséges a külvilág felé is kommunikálni. Amint lesz közölnivalónk, megosztjuk önökkel." A svájci Blick ugyanakkor éppen kedden írta, hogy eldőlt: Massa jövőre még maradhat a Ferrarinál.

A csapat másik versenyzője, Fernando Alonso jelenleg vezeti a bajnokságot, míg a brazil a 10. helyen áll. Mindazonáltal kezdi összeszedni magát, hiszen az utolsó négy futamon 28 pontot szerzett, míg az első tízen összesen csak 23-at.