Vágólapra másolva!
Ha elküldi e-mailben, hogy mit szeretne tudni a WTCC-ben induló versenyzőinktől, május 1-jén, a Jenson Button budapesti fellépéséről készülő tudósításunk vendégeiként mindketten élőben válaszolnak rá.

Van valami, amit régóta szeretne tudni WTCC-s versenyzőinkről, Michelisz Norberttől és Wéber Gábortól, de még nem volt alkalma megkérdezni? Most megteheti, ha elküldi a kérdését az [email protected] címre. A Jenson Button részvételével május 1-jén, kedden megrendezésre kerülő Vodafone Belvárosi Nagydíjról percről percre készülő tudósításunk vendégeiként válaszolni fognak rá.

Michelisz Norbert 11.45 és 12.10 között csatlakozik hozzánk, hogy élőben válaszoljon az olvasói kérdésekre, míg Wéber Gábor már az akció után, 16.00 és 16.25 között elégíti majd ki az szurkolók kíváncsiságát. A nap folyamán mindketten részesei lesznek a show-nak, amikor Buttonhoz hasonlóan, több másik versenyző társaságában végigszáguldanak a Parlamenttől az Alkotmány utcán és a Bajcsy-Zsilinszky úton a versenyautójukkal.

Kérjük, hogy a kérdéseiket ilyen tárggyal küldjék el az [email protected] címre: "Kérdés Michelisz Norberthez", illetve "Kérdés Wéber Gáborhoz", minél hamarabb, de legkésőbb a beszélgetések fent meghatározott kezdetéig. Tegyék hozzá azt is, hogy milyen néven szeretnének szerepelni a kérdéssel. A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel sajnos nem tudjuk garantálni, hogy mindenki sorra kerül, de a Zengő Motorsport versenyzői igyekezni fognak minél több kérdésre válaszolni.

A Belvárosi Nagydíjról 11.30 és 17.30 között írt szöveges tudósításunk mellett 14 és 17 óra között olvasóink élőképen is követhetik majd az eseményeket az [origo] F1 Hírek címlapján.