Vágólapra másolva!
A Lotus tulajdonosa, Gerard Lopez szerint csapata a három legerősebb között van, csak egy "hajszállal" lassabb a McLarennél.

Ugyan a Lotus csoporttal kötött szponzorációs szerződés véget ért, a tulajdonos Gerard Lopez szerint ennek nem lesz hatása a nevét megtartó csapat működésére. Elképzelhető, hogy hamarosan új főszponzor érkezik az alakulathoz, amelyről Lopez úgy tartja, hogy a mezőny három legerősebbje között van és eddig csak a balszerencse akadályozta meg jobb eredmények elérésében.

"Ki merem jelenteni, hogy csak egy hajszállal vagyunk lassabbak a McLarennél" - nyilatkozta Lopez. "Kimi is említette, hogy Malajziában akár a pole-t is megszerezhette volna, de elkövetett két kisebb hibát. Minden tekintetben a jó irányba megyünk, az autó gyors, efelől nem lehet kétség."

Lopez csak a tavalyi év miatt bánkódik, amely Robert Kubica balesete miatt sikerült közepesen. "Mindig mondtam, hogy egy teljes évet veszítettünk amiatt, hogy le kellett mondanunk Robertről. Egy évvel vetett vissza minket a baleset."

Räikkönenhez hasonlóan Lopez is abban bízik, hogy lesz egyszer a csapatnak egy problémamentes hétvégéje. "Ha lenne végre egy normális hétvégénk, megmutathanánk az igazi tempónkat és sok pontot szerezhetnénk."