Vágólapra másolva!
Bár Bruno Senna tagadja, hogy bárkivel megegyezett volna, személyes szponzora kijelentette, a brazil a Williamsnél folytatja. A csapat állítólag Sébastien Buemit is megkereste.

Továbbra sem lehet tudni, hogy ki lesz Pastor Maldonado csapattársa a Williamsnél, a sajtóban szinte naponta röppenek fel egymásnak ellentmondó információk az istállóval kapcsolatban. Egyesek tudni vélik, hogy a Williams Bruno Senna támogatójával, az Embratellel helyettesítené a távozó főszponzorát, ami nyilvánvalóan a brazil szerződtetését vonná maga után.

Bár néhány nappal ezelőtt Senna kijelentette, még egyik csapathoz sem írt alá, egy másik személyes támogatója, az EBX nevű befektetési vállalat vezetője már kész tényként kezeli, hogy ő lesz Rubens Barrichello utódja. "Egyszerű a válasz: a Williamsnél fog versenyezni" - nyilatkozta Eike Batista, amikor az Estado de Sao Paulo című újság Senna jövőjéről kérdezte.

Sennán kívül Barrichellót és Adrian Sutilt tartják esélyesnek az állásra, bár kiderült, hogy a Williams Sébastien Buemit is felkereste, miután a elküldték a Toro Rossótól. A svájci Blick újságírója, Roger Benoit szerint Buemit a kirúgása után "már néhány órán belül felhívta a Williams." Az viszont azóta eldőlt, hogy ő nem igazol oda, a múlt héten ugyanis a Red Bullhoz írt alá tartalékpilótának.