Vágólapra másolva!
A korábbi F1-es versenyzőnek, Jos Verstappennek ismét meggyűlt a baja a hatóságokkal, ezúttal volt barátnőjét bántalmazta.

Jos Verstappen 2009-ben három hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 1600 eurós bírságot kapott, amiért otthonában bántalmazta volt feleségét. Az ex-pilóta, aki 1994 és 2003 szerepelt a Forma-1-ben, nem tanult az esetből: a holland RTL televíziós csatorna szerint szerdán ismét őrizetbe vették a rendőrök.

A 39 éves holland ezúttal volt barátnőjére támadt Roermond városában. Verstappen állítólag még autóval is nekihajtott a 24 éves nőnek, aki számos vágott sebet és zúzódást szerzett az incidens során. Az eset szerda hajnalban történt, a rendőrök reggel fogták el és tartóztatták le a pályafutása során két dobogós helyezést szerző versenyzőt.

December közepén egy másik volt F1-es versenyzőt, JJ Lehtót ítélt letöltendő börtönbüntetésre a finn bíróság, ő ittasan halálos motorcsónak-balesetet okozott. Érdekesség, hogy 1994-ben Lehto és Verstappen is a Benetton csapatánál versenyzett.