Vágólapra másolva!
A Renault júniusban nevezte ki John Wickhamet, ő azonban máris otthagyta a francia istállót, már Indiába sem utazott el.

A Renault a júniusi Európa Nagydíj előtt jelentette be, hogy az istállóban történt átszervezések után John Wickhamet nevezik ki csapatmenedzserré. A korábban az A1 GP operatív menedzsereként dolgozó angolt a csapatfőnök, Eric Boullier még tavasszal kérte fel egy hatékonysági tanulmány elkészítésére. A Renault vezetése azonban erről csak utólag értesült, és az addigi sportigazgató, Steve Nielsen a hír hallatán lemondott posztjáról. Wickhamet ezek után kérték fel a csapatmenedzseri pozíció betöltésére.

Bár Boullier a jövőben fontos szerepet szánt neki, Wickham nem sokáig maradt tagja a csapatnak, az Autosport információi szerint ugyanis az Indiai Nagydíj előtt elhagyta a Renault-t, az ázsiai futamra már el sem utazott. A szakember - aki Boullier tervei szerint a szeptemberben műveleti igazgatóvá előléptetett Alan Permane-nel dolgozott volna együtt - a hírek szerint a sportautók világában talált magának új munkát. Wickham távozásának okairól hivatalosan nem nyilatkoztak, de a legtöbben annak a megerősítését látják benne, hogy a Renault-nál káosz van.