Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton nem tulajdonít nagy jelentőséget annak, hogy a Szingapúri Nagydíjon történt ütközésük után Felipe Massa mérgesen kérdőre vonta. Elmondása szerint most is ugyanúgy tiszteli a brazilt.

Miután pár nappal ezelőtt Felipe Massa kijelentette, nem szeretne többet a Szingapúri Nagydíjon történtekkel foglalkozni, ezúttal Lewis Hamilton árulta el, hogy már túllépett a múlt hétvégi incidensen. A futamon a brit előzni próbálta a Ferrari versenyzőjét, az ütközésbe torkolló manőver miatt azonban mindketten hátraestek.

A defektje után végül csak a kilencedik helyen célba érő Massa a futam után beszélni akart Hamiltonnal, aki nem törődött vele, ezért a brazil később dühösen veregette hátba az éppen élő adásban nyilatkozó britet.

"A végén egy kicsit mérges és erőszakos volt" - idézi a Motorsport.com az áthajtásos büntetésével együtt is ötödikként befutó Hamiltont. "De ezt egyszerűen figyelmen kívül hagytam. Már túlléptem rajta."

"Ez a legkiélezettebb sport a világon, ezért mindig lesznek ilyen esetek. Továbbra is nagyon tisztelem Felipét, függetlenül attól, ahogy viselkedett" - mondta Hamilton, aki az idei szezonban számos vitatott incidens részese volt, és sokak szerint sürgősen változtatnia kellene a hozzáállásán, ha nem akarja az összes versenyzőt magára haragítani.

Forrás: AFP