Vágólapra másolva!
Egyre valószínűbb, hogy a Német Nagydíjhoz hasonlóan Indiában is Karun Chandhok vezetheti Jarno Trulli Lotusát.

A Team Lotus csapatfőnöke, Tony Fernandes az Olasz Nagydíj után bevallotta: szeretné, ha az október végi Indiai Nagydíjon Karun Chandhok vezetné a csapat egyik autóját. Az indiai versenyző idén júliusban debütált az istállónál, a Nürburgringen Jarno Trulli helyét foglalhatta el.

"Szeretném, ha Indiában Karun versenyezne, de a csapaton múlik majd a döntés" - idézi a Reuters a malajziai csapatfőnököt, aki azt is elárulta, hogy Heikki Kovalainent tartja a Lotus elsőszámú versenyzőjének, így Új-Delhiben ismét Trullit pihentetné - annak ellenére, hogy a hétvégén megerősítették az olasz szerződéshosszabbításának tényét.

Chandhok természetesen készen áll arra, hogy hazai versenyén ismét autóba üljön. "Nyilvánvalóan örülök, hogy (Fernandes) ezt mondta" - nyilatkozta a CNN-nek. "Ő az az ember, aki ezt lehetővé teheti. Nincs más dolgom, mint megvárni, hogyan dönt. Folyamatos kapcsolatban állok a pályával, minden hónapban kilátogatok oda. Ezt teljessé tenné, ha megkapnám a lehetőséget, hogy vezethessek."

Forrás: Team Lotus