Vágólapra másolva!
Adam Parr, a Williams istálló elnöke a gyatra szezonjuk ellenére sem lát okot a pilótafelállás változtatására.

Az Autosport kérdésére, mely szerint megtartják- e a pilótákat jövőre is, Adam Parr így felelt: "Igen. Úgy gondolom, hogy ennek van a legnagyobb esélye."

A Forma-1 legrutinosabb pilótája, a 39 éves Rubens Barrichello már korábban kijelentette, hogy szeretne jövőre is versenyezni a sorozatban, de azt is elárulta, hogy a csapat még nem kommunikált vele a folytatásról.

Parr nyilatkozatáról így vélekedett az Autosportnak a brazil: "Remélem, nekem mondta. Még nem hallottam. Akarok jövőre versenyezni, versenyképes autóval. Az a célom, hogy a Formula-1-ben maradjak, remélem, a csapat hamarosan ajánl valamit, amit összehozunk."

Arra a kérdésre, hogy nézelődött-e más istállóknál versenyzői hely után, így válaszolt a brazil: "Ideális esetben szeretnék itt maradni, de azt is szeretném, hogy nyitottak legyenek. Ha elégedettek a versenyzőikkel, akkor velünk kellene beszélniük, nem a sajtóval."

Parr nem csak Barrichellóval, hanem az újoncukkal, a venezuelai Pastor Maldonadóval is elégedett, holott a szezon elején többen kritikus szavakkal illették a leigazolását.

"A rekordja a GP2-ben egy helyet ért neki a Forma-1-ben. Látható a sebessége, és az, hogy amit elkezdett, az egy olyan foka az egyenletességnek és az érettségnek, amit nem vártak tőle. Idén eddig háromszor jutottunk el a Q3-ba, és mind a hármat neki köszönhetjük" - tette hozzá Parr.