Vágólapra másolva!
Silverstone-tól látható jele lesz annak, hogy Tony Fernandes nemrég megvásárolta a Caterhamet. A GE matricái is felkerülnek a Team Lotus autóira.

Forrás: Team Lotus

A hétvégi Brit Nagydíjtól kezdve a Caterham és a GE logói is láthatóak lesznek a Team Lotus autóin. A csapat tulajdonosa, Tony Fernandes áprilisban megvásárolta a neves sportkocsi-gyártó manufaktúrát, amely a Super Seven révén az eredeti Lotus egyik szellemi örököse, míg a GE-vel nemrég szponzori szerződést kötött az istálló. Fernandes GP2-es alakulata már a múlt hétvégén, Valenciában "Caterham Team Air Asia"-ként szerepelt a hivatalos nevezési listán, de az F1-es Team Lotust egyelőre nem tervezik átnevezni.

"Ez fontos verseny lesz számunkra, mind a pályán, ahol szeretnénk tovább csökkenteni a hátrányunkat a középmezőnyhöz képest, mind a pályán kívül, mert most fogjuk először látni a GE és a Caterham logóit az autókon és a csapat egyéb felületein" - idézi Fernandest a Lotus silverstone-i előzetese. "Számunkra óriási előrelépés, hogy két ilyen fontos céggel bővül a támogatóink köre. A GE-vel indított együttműködésünk nyilvánvaló jele annak, hogy a globális üzleti közösség is helyesli a csapattal kapcsolatos távlati terveinket."

Fernandes hozzátette, hogy a Caterham Groupra vonatkozó elképzeléseik is "kezdenek körvonalazódni", és hamarosan a nyilvánossággal is megosztják azokat.