Vágólapra másolva!
Jenson Button kisebb jetski-balesetet szenvedett múlt héten, ennek ellenére semmi nem veszélyezteti indulását a Brit Nagydíjon.

Jenson Button szempontjából rosszul sült el egy BBC-s forgatás múlt héten, a McLaren pilótája kisebb jetski-balesetet szenvedett. Button a térdét ütötte meg, ezért nem vállalta, hogy a hétvégi goodwoodi fesztiválon bemutatót tartson a McLaren 2008-as autójával.

Bár Button lemondta a fesztiválon való szereplést, a hétvégi Brit Nagydíjon való indulása nincs veszélyben, csupán elővigyázatosságból döntött úgy, hogy inkább pihenteti a sajgó testrészt. "Csak óvatosságból nem vezette Button az F1-es autót, hogy kímélje azt a zúzódást, amelyet egy londoni forgatáson szerzett" - nyilatkozta a McLaren egyik szóvivője az Autosportnak. "Jenson teljesen felépül a silverstone-i futamra, még csak nem is biceg" - tette hozzá.

"Csak egy kis múló fájdalom, nem is érdemes beszélni róla" - mondta Button. "Csak pihenni akartam kicsit a futamra, ez az egyetlen ok, tényleg minden rendben."

Forrás: AFP