Vágólapra másolva!
Stefano Domenicali elégedett volt Felipe Massa Kanadában nyújtott teljesítményével, és a szezon további futamain is hasonló szereplést vár a Ferrari brazil versenyzőjétől.

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali kijelentette, Felipe Massától az idény hátralevő részében is olyan teljesítményt vár el, amilyet a brazil a Kanadai Nagydíjon mutatott.

Massa az eddigi versenyek többségén alaposan elmaradt Fernando Alonsótól, Montrealban azonban a csapattársához közel kerülve a 3. helyről rajtolhatott, ráadásul a futam első felében gyorsabbnak is bizonyult a spanyolnál. Bár később egy orrkúpcsere visszavetette, Kamui Kobajasit a célvonal előtt pár méterrel megelőzve sikerült a 6. helyen befutnia.

"Ezt a teljesítményt akarjuk látni Felipétől" - idézi Domenicalit a Sporting Life. - "Ezért a nehéz pillanatokban is mindig hajtom őt, bízunk benne, hogy tud jó eredményeket hozni."

"Kanadában nagyszerű munkát végzett, hiszen még a futam utolsó centiméterein sem adta fel. Mostantól a szezon végéig ezt szeretném látni tőle. Ez neki és a csapatnak is nagyon fontos" - tette hozzá a csapatfőnök.

Forrás: Ferrari