Vágólapra másolva!
Egy új együttműködési szerződés keretében a Team Lotus a jövőben használhatja a Williams szélcsatornáját. 

Az angliai székhelyű Team Lotus eddig egy olaszországi szélcsatornát használt autói fejlesztésére, azonban a William-szel kötött új szerződés szerint ezentúl már nem kell olyan messzire utazniuk, ha autójukat szeretnék aerodinamikailag fejleszteni. A megegyezés szerint a Team Lots használhatja a Willimas groove-i szélcsatornáját, vagyis sokkal gyorsabban haladhatnak az autójuk fejlesztésével.

Tony Fernandes, a Team Lotus csapatfőnöke és tulajdonosa nagyon boldog, hogy létrejött ez a megállapodás. "Vannak nyilvánvaló előnyei: növelhetjük a szélcsatorna tevékenységünket, és egy világszínvonalú létesítményt használhatunk Angliában" - emelte ki a Fernandes, majd hozzátette: Biztos vagyok benne, hogy ez azonnal segíteni fogja Marianne Hinsonnek (aerofőnök) és csapata munkáját, és az egyik fő területen folyamatosan fejlődni fogunk.

"Sok hálával tartozom Frank Williamsnek, Patrick Headnek és Adam Parrnak. Ők voltak azok az emberek, akik megismertettek a Forma-1 világával. Nagyon elégedett vagyok, hogy képesek vagyunk megerősíteni a Team Lotus stabilitását a Forma-1-ben."