Vágólapra másolva!
Miután a Monacói Nagydíjat követően "rohadtul nevetségesnek" nevezte őket a vele történt ütközéseikért, most megkövette őket.

Lewis Hamilton a sportfelügyelőktől már vasárnap bocsánatot kért a bőrszíne miatti diszkriminációra utaló, állítólag viccesnek szánt megjegyzéséért, Felipe Massát és Pastor Maldonadót pedig a twitteren próbálta kiengesztelni.

Hamiltont a Monacói Nagydíjon kétszer is megbüntették, mivel először Massával, majd Maldonadóval ütközött össze egy-egy előzési kísérlet közben, hozzájárulva mindkettejük kieséséhez. A sportfelügyelőkkel ellentétben őket hibáztatta a balesetekért, és közvetlenül a verseny után feldúltan azt mondta: "Ez nevetséges. Ezek a versenyzők totálisan, rohadtul nevetségesek."

"Hé srácok, elnézést szeretnék kérni a múlt hétvégi teljesítményemért és az utána tett megjegyzéseimért is. Senkit nem akartam megbántani" - írta hétfőn éjjel a twitteren. "Massától és Maldonadótól pedig: a legnagyobb tisztelettel kérek bocsánatot, ha megbántottalak titeket. Mindketten fantasztikus versenyzők vagytok, akiket nagyra tartok."

"Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani itt is a pozitív és a dühös üzenetekért egyaránt. Mindkettőt meg tudom érteni."

"A szurkolóimnak pedig, akiket esetleg elvesztettem vagy megnyertem magamnak: nem kívánok nektek semmi mást, csak szeretetet és boldogságot. Isten áldjon benneteket."