Vágólapra másolva!
A világbajnok elégedetten nyilatkozott Törökországban az időmérő utáni hivatalos sajtótájékoztatón.

"Szeretnék elnézést kérni a csaptattól és a szerelőktől, hogy pénteken úgy összetörtem az autót, amelyet szerencsére ma reggelre sikerült teljesen megjavítani, így csak egy délutánt vesztettünk! Nagyon elégedett vagyok az eddig elért eredménnyel, ugyanis be kellett hozni a szerelés miatti lemaradást. Nagyon tetszik a pálya, és sikerült elkapni a ritmust."

"Kicsit vicces volt a Q3, mivel Mark is és én is úgy döntöttünk, hogy nem megyünk ki egy második gyors körre, ezért hamarabb végeztünk, mint máskor. Fura érzés volt, hogy a többi autó kint futja a köröket, mi pedig a garázsból nézzük - megverhetnek, te pedig nem tudsz semmit sem tenni ez ellen, csak nézheted a képernyőt. Érdekes érzés volt, de bejött a taktikánk, hogy gumit spóroltunk a versenyre."

"A srácok jó munkát végeztek az autóm megjavításával. Délelőtt már feljöttünk az időinkkel, de nem volt problémamentes a reggel, kicsit be kellett hoznunk a lemaradásunkat. Szeretem ezt a pályát, ami segített, jó volt látni, hogy ilyen kevés megtett körrel képes voltam visszatérni, és megtalálni a ritmust."

"Az idei futamok mindegyike nagyon izgalmas volt, mi ugyan eléggé el vagyunk foglalva az autóban, de utólag visszanézve lenyűgözőek voltak a versenyek. Ez a török pálya kicsit zűrösebb és cselesebb, mint a kínai, így biztos vagyok benne, hogy ez a verseny is nagyon izgalmas és eseménydús lesz. Bízom benne, hogy ezúttal végig rendesen fog működni a rádióm, különösen, ha elkezdenek fogyni a gumik, és a csapatom meg tudja mondani, hogyan is állunk pontosan" - tette hozzá.