Vágólapra másolva!
Reklámfilmet forgatott a Ferrari múlt héten Fioranóban, sajtójelentések szerint Felipe Massa új alkatrészeket is kipróbált.

Valószínűleg megszegte a teszttilalmat a Ferrari Forma-1-es csapata a múlt heti, fioranói reklámfilmforgatás során. Minden istálló számára engedélyezett, hogy év közben forgatási napokat tartson, ám a szabályok szerint ezeken szigorúan tilos új fejlesztésű komponenseket kipróbálni.

Csakhogy a válságban lévő Ferrari egybehangzó beszámolók szerint átalakította autóját a forgatásra: a spanyol AS arról írt, hogy a maranellóiak a Törökországban bemutatkozó új alkatrészeket tesztelték, az olasz Omnicorse úgy látta, hogy a diffúzor és a hátsó felfüggesztések környéke alakult át.

A brazil Globo is látott "néhány eltérést" a Kínában használt autóhoz képest, minden jelentés kiemeli, hogy a Ferrari hátsó része magasabbra került, hasonlóan a Red Bull autójához. Az Autosprint kommentárja szerint az olasz csapat "nagy rizikót" vállalt a forgatási napon, amelyet arra használt, hogy Red Bull-szerű módosításokat próbáljon ki.