Vágólapra másolva!
Továbbra is mélyponton van a Williams-istálló, amelynél már azt is eredményként könyvelik el, hogy Rubens Barrichellonak és Pastor Maldonadonak is sikerült befejeznie a Kínai Nagydíjat.

"Nem vagyok túl boldog, hogy nem tudtunk pontot szerezni, de pozitívum, hogy mindkét autónk célba ért. Voltak részek, ahol biztató volt a sebességünk, ezekre kell koncentrálnunk, és javítanunk kell a kvalifikációs teljesítményünkön is. Van néhány megbízható fejlesztésünk, amiket majd Isztambulban fogunk bevetni" - nyilatkozta röviden Sam Michael technikai igazgató.

"Mi két, a többiek pedig három kiállásos taktikát választottak, de mégsem látszott nagy különbség. Az autónk nem teljesít úgy, ahogy kellene. Nagyon keményen dolgozom, hogy segítsem a csapatot. Szükségem van egy jól teljesítő autóra, és tudom, hogyan érhetjük ezt el" - mondta Barrichello.

"Örülök, hogy befejeztem a versenyt, mert immár egy egész versenyről állnak rendelkezésünkre adatok az FW33-ról. Ki kell használnunk a hosszú szünetet Törökországig, hogy kielemezzük a rendelkezésre álló információkat" - tette hozzá Pastor Maldonado.

Forrás: Williams