Vágólapra másolva!
Az Ausztrál Nagydíjhoz hasonlóan Malajziában is Renault szerezte meg a harmadik helyet, ezúttal Nick Heidfeld futott be dobogós helyen.

"Nagyon jól rajtoltam, már Ausztráliában is sikerült sok helyezést előrelépnem a rajtnál, de nem számítottam rá, hogy a hatodik helyről idáig jutok. Az első kanyarban Sebastiannal harcoltam, nézett a tükörben és próbált maga mögött tartani. Mindent beleadtam, amit tudtam, Sebastian jóval gyorsabb volt, és megjelentek az első esőcseppek is az első etap után. Szóltam a bokszutcának, hogy fogynak a gumik, de mondták, hogy maradjak kint, mert lehet, hogy esni fog, nem akarnak több kiállást emiatt" - nyilatkozta Heidfeld.

"Az első kerékcsere nem is sikerült jól, több helyezést is vesztettem vele. Utána szerencsés voltam, mert Fernando (Alonso) autója megsérült és ki kellett állnia, neki jó versenytempója volt, majdnem olyan jó, mint a McLareneké, de hiába jött ki mögém, elég gyorsan fogyott a gumija, nekem pedig sikerült jó helyeken használni a KERS-t, hogy védekezzek. Fantasztikus, hogy sikerült a harmadik helyre beérnem, és örülök, hogy a Lotus Renault-nak már másodszor sikerült ezt elérnie" - zárta a futam utáni sajtótájékoztatót a német pilóta.