Vágólapra másolva!
A Red Bull csapatfőnöke kemény szavakkal reagált Lewis Hamilton nyilatkozatára, mely szerint a McLaren hamarosan utoléri a KERS nélkül is leggyorsabb világbajnoki címvédőt.

Lewis Hamilton elégedetten értékelte a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon elért második helyezését. A 2008-as világbajnok azt is megkockáztatta, hogy a McLaren hamarosan eltünteti a különbséget a KERS nélkül is leggyorsabb Red Bull-lal szemben. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke megjegyezte, hogy az elmúlt néhány szezonban semmi olyasmit nem látott a wokingiaktól, ami indokolná ezt a magabiztosságot.

"Persze, hogy ezt mondja, ha nem tenné, talán nem pörögne fel a következő versenyre" - mondta Horner. "Más kérdés, mennyire hiszi el, amit mond. A McLaren nagy lépéseket tett, nagyszerű csapat, és mindig erős fejlesztési munkát folytatott év közben. De mi rátettünk egy lapáttal erre a fejlesztési munkára az előző szezonban, 2009-ben és mindent megteszünk azért, hogy idén is így legyen."

"Úgy érzem, még a tavalyi évnél is jobbak vagyunk. Azt azért nem hiszem, hogy számíthatunk további 18 olyan versenyre, mint amilyen a melbourne-i volt, mert a McLaren és a Ferrari is erős lesz. A hétvégi verseny mindenesetre fantasztikus start volt, Sebastian egész hétvégén dominált."