Társoldalunk:

Schumacher tönkreverte a mezőnyt az időmérőn

2005.07.30. 12:50

A XX. Magyar Nagydíj szombati első szabadedzése előtt kiadott közlemények szerint a 2006-os világbajnokság során is a Toyota motorjait használja majd az idén még Jordan néven szereplő csapat. A japán gyártó a mostani szezon kezdete óta támogatja erőforrásokkal a tavalyi sorozat után a Midland-csoport irányítása alá került teamet, amely jövőre valószínűleg már a jelenlegi tulajdonos nevén indul majd a nagydíjakon.
   
"A 2005-ös szezonunk egyik kulcsfontosságú eleme ez az együttműködés. Kiváló kapcsolatot ápolunk a Toyotával, amely kiemelkedő példát mutat azzal, hogy a Forma-1 érdekeit fontosabbnak tartja saját exkluzivitásánál" - idézte Colin Kolles Jordan-igazgatót a csapat hivatalos sajtóközleménye.
   
 Tomita Cutomu, a Toyota motorsportért felelős elnöke kijelentette: örülnek annak, hogy a Jordan Grand Prix, illetve a Midland megújítja szerződését. "Nálunk mindig elsőbbséget élvezett a független Forma-1-es csapatok támogatása. Így természetesen örömmel folytatjuk a munkát a Jordannel" - fogalmaz a japán vezető a Toyota-közleményben.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK