Társoldalunk:

Schumacher tönkreverte a mezőnyt az időmérőn

2005.07.30. 12:50

Michael Schumacher: "Jó kör volt. Nagyon megkönnyebbültünk, hogy újra a mezőny elején vagyunk, sokat szenvedtünk az utóbbi időben. Egész hétvégén versenyképesek voltunk, ennek 'folyománya' ez a kiváló eredmény. Nagy köszönet jár a Bridgestone-nak, csodás munkát végeztek a japánok. Bevallom, kicsit engem is meglepett ez az eredmény, erősen bízom benne, hogy a versenyen is elöl tudok maradni. Ez egy lépés a helyes irányba."

Juan Pablo Montoya: "Az első kanyarban volt egy kis gondom, ezután viszont rendben volt a köröm. Azt sejtettem, hogy Michaelt nem nagyon verhetem meg, nagyon nagyot autózott. Nem aggaszt, hogy a pálya koszosabb oldaláról indulok, általában jól szoktak sikerülni a startjaink; még mindig jobb a második, mint a harmadik hely."

Jarno Trulli: "Sajnos nagyon korán indultam, kicsit még koszos volt a pálya. A délelőtti szabadedzésen is gondjaim voltak, így nem tudtam annyit menni, mint szerettem volna. Elégedett vagyok, mégis kicsit csalódott, mert ha később gurulok az aszfaltra, előrébb is végezhettem volna."

[origo]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK