Társoldalunk:

Räikkönen letolt nadrággal balhézott

2005.01.25. 13:39

Kimi Räikkönent kihajították egy londoni nightclubból, miután merevrészegen férfiasságát kezdte mutogatni. A McLaren kivizsgálja az esetet.

Kimi Räikkönen újabb botrányt kavart maga körül alig néhány héttel azután, hogy a turistaparadicsom Playa del Ingles több bárjában is ittasan mutatkozott. Múlt hét szerdán (miközben csapattársa, Juan Pablo Montoya Valenciában tesztelt) történt, hogy betért a londoni, For Your Eyes Only nevű nightclubba, ahonnan - mondjuk így - modortalan viselkedése miatt repülnie kellett.

Szemtanúk beszámolói szerint a finn merevrészegen a táncosnők elé botorkált, letolta nadrágját, majd férfiasságát mutogatta a hölgyeknek és a vendégeknek. A klub menedzsere megpróbálta szavakkal rendezni a helyezetet, Räikkönen azonban nem volt hajlandó észhez térni: barátaival együtt ezért kihajították a szórakozóhelyről. "Teljesen kész voltam" - fogalmazott a menedzser a People-nek. "Azt hittem, az erotikus tánc műfajában mindent láttam már, álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer egy világklasszis autóversenyzőt látok majd letolt gatyával balhézni." Räikkönen a klub VIP-helyiségében mulatott, állítólag több, egyenként ezer eurós pezsgőt, s tucatnyi "táncot" rendelt ismerőseinek.

"Tudom, mire megy ki ez az egész" - reagált Räikkönen. "Nem szabad mindent elhinni, amit az újságok írnak, nem ez az első eset, hogy megpróbálnak befeketíteni. Már hozzá vagyok szokva. Mellesleg magánügy, hogy a szabadidőmben mit csinálok, amíg a versenypályán mindent megteszek a McLarenért." Ron Dennis csapatfőnök, Norbert Haug Mercedes-sportfőnök és Martin Whitmarsh vezérigazgató közös nyilatkozatukban hangsúlyozták, kivizsgálják az esetet. "Kimi megkapja majd, ami jár neki" - így Haug. "Ezt az ügyet azonban csakis vele, a nyilvánosság kizárásával kívánjuk rendezni."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK