Társoldalunk:

Villeneuve nem tárgyalt a Williamsszel

Jacques Villeneuve határozottan cáfolta, hogy szóba állt volna a Williams-istállóval. Mika Häkkinen is jelezte, szó nincs arról, hogy visszatérne a Forma-1-be.

Jacques Villeneuve-ről számtalan pletyka terjedt el az utóbbi hetekben: előbb arról volt szó, részt vesz a Le Castellet-i tesztelésen (állítólag látták is a pályán), majd azt beszélték, valamikor júniusban megy néhány kört a Williams-BMW-vel. A kanadai mostanra megunta, hogy folyamatosan vele foglalkozik a sajtó, s menedzsere, Craig Pollock cáfolatai után maga is az újságírók elé állt.

Villeneuve, aki 1997-ben világbajnok lett a Williams színeiben, tagadta, hogy tárgyalt volna a kék-fehérekkel. "Nem kaptam ajánlatot, s nem is beszéltem senkivel" - nyilatkozta a 33 esztendős versenyző a La Presse című napilapnak, majd hozzátette, a híresztelésekkel ellentétben nem járt Grove-ban.

Pénteken megfordult viszont montreali éttermében, s a jelenlévők szerint igencsak "jó formában" van. Ezzel kapcsolatban annyit jegyzett meg, folyamatosan tréningezik, hogy amennyiben úgy adódik, azonnal vissza tudjon térni. Nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy egyszer Michael Schumacher csapattársa legyen.

Érkeztek hírek Finnországból is, mégpedig a Williams állítólagos másik kiszemeltjéről, Mika Häkkinenről. Korábban beszámoltunk róla, a hozzá közel állók lehetetlennek tartják visszatérését a Forma-1-be, ezt most ő maga is megerősítette. Finn újságírókkal beszélgetve elmondta, jól érzi magát a száguldó cirkusz nélkül, s kizártnak tartja, hogy újra (Forma-1-es) versenyautóba üljön.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK