Társoldalunk:

Trulli: Bármi megtörténhet vasárnap

Jarno Trulli úgy érzi, hogy a Forma-1-es világbajnokság legutóbbi futamán elért harmadik helyezése jó alapot jelent a folytatásra, így Monte-Carlóban még jobb eredményt érhet el.

"Barcelonában nagyszerűen szerepeltem, hiszen önmagamnak, s nem a szerencsének köszönhettem a dobogós pozíciót. Nem kaptunk ajándékot a többi csapattól, s csapattársam, Fernando Alonso is remekelt, hiszen negyedik lett" - mondta a Renault olasz pilótája.
   
Trulli megjegyezte: a Spanyol GP után megnőtt a csapat motivációja, hiszen a kettős célbaérkezés megmutatta az autók megbízhatóságát. "Különleges és különös pályán folytatjuk a világbajnokságot, szinte mindennek tökéletesen kell működnie a jó szerepléshez. Most azonban nem elég a jó autó, a pilóták közötti tudáskülönbség is fontos lesz."  
   
Az olasz versenyző hozzátette: a Renault-nak kedvezhet Monte-Carlo. "Elvileg semmi sem változott a pályán, de tudjuk, hogy minden évben más forgatókönyv íródik Monacóban. Mindig újabb és újabb meglepetések érnek bennünket. Szinte bármi megtörténhet."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK