Társoldalunk:

Pantano a héten repülhet a Jordantől

Már megint a Jordan, és már megint Giorgio Pantano: internetes lapértesülés szerint a héten megköszönik az olasz versenyző eddigi munkáját, így Monacóban a tesztpilóta Timo Glock vagy Jos Verstappen indulhat.

A GrandPrix.com "különösen megbízható" forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy Giorgio Pantanót a héten meneszti a Jordan-Ford. A lap információja egybecseng a Dutch Associated Press múlt heti értesülésével: az olasznak állítólag azért kell mennie, mert szponzora az április végi határidőig nem utalta át a szerződésben szereplő "beugrópénz" aktuális részletét.

A Jordan szóvivője útján természetesen kapásból cáfolt, a közlemény szerint a felállás nem változik, mi több, Pantano már a Monacói Nagydíjat felvezető program részeként kedden labdarúgó-mérkőzést játszik. A GrandPrix.com szerint a csapattal hosszú ideje tárgyalásban álló Jos Verstappen vagy a tesztpilóta Timo Glock lehet a "helyettes", utóbbi a múlt heti, Le Castellet-i teszten feltűnően sokat gyakorolt a sárga versenyautóban. A hírek szerint éppen azért, hogy ne jöjjön zavarba, ha netán a versenyen is indulnia kell.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK