Társoldalunk:

Schumi jéggokartozik, Button nősül

Jenson Button, a Forma-1-es BAR-csapat angol pilótája megkérte barátnője, Louise Griffiths kezét, s az énekesnő igent mondott. Michael Schumacher jéggokartba ül.

"Csodálatos estét töltöttünk el Barbados szigetén, a vacsora végén Jenson felállt, s arra kérte Louise-t, hogy legyen a felesége, aki meghatott hangon igennel válaszolt. Ekkor egy gyönyörű gyűrűt vett elő, s felhúzta a lány ujjára" - mesélte a Sunnak a pilóta egyik barátja, aki nem akarta megnevezni magát.

"Ennél szebben nem is fejezhettem volna be az évet" - mondta Button, majd hozzátette: "Az esküvő időpontját még nem tűztük ki, de minél előbb, annál jobb." Button idén 17 ponttal a kilencedik helyen végzett a világbajnokságban, legjobb eredményeit az osztrák GP-n, s a vb utolsó futamán, Japánban érte el: mindkét versenyen negyedik lett.

Michael Schumachernek már van felesége, mi több, két gyermeke is, a német így más elfoglaltságot talált magának: egy jótékonysági rendezvényen jéggokartba pattan. A Ferrari német sztárja jövő pénteken amatőr versenyzőkkel küzd meg a frankfurti jégcsarnokban, az esemény bevételét a rászorulóknak utalják át.
   
A két, egyenként 15 perces viadalon 30 hobbiautós próbálhatja ki magát a 32 éves klasszis ellen speciális, szöges gumikkal felszerelt, 12 lóerős gépekben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK