Társoldalunk:

Új motorral rukkolt elő a Honda

A hétvégi, San Marinó-i Nagydíjon speciális Honda-motorral versenyezhet a BAR két pilótája, Jenson Button és Jacques Villeneuve.

Játék
Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!tippelj.hu

Jenson Button és Jacques Villeneuve számára most már minden adott, hogy a lehető legtöbb pontot szedjék össze a hétvégi San Marinó-i Nagydíjon, a BAR motorszállítója, a Honda ugyanis új erőforással lepi meg a csapatot az idény negyedik versenyén. Az imolai futam hagyományosan az évad első európai versenyét jelenti, s a csapatok ilyenkor mindig igyekeznek valami újjal előrukkolni. Ez alól a Honda sem lehet kivétel.

"Az idény első három, roppant izgalmas és eseménydús versenye után bízunk egy tökéletes európai rajtban" - mondta Nakamoto Suhei, a Honda főmérnöke. "Imolában ennek érdekében egy új, speciális motort mutatunk be, amelyet múlt héten kifulladásig teszteltünk Le Castelletben. Az új erőforrás remélhetőleg segítségünkre lesz abban, hogy folytassuk jó sorozatunkat, s újból pontokat szerezzünk San Marinóban."

A BAR öt pontjával jelenleg hetedik a világbajnoki pontversenyben, Jacques Villeneuve három, míg Jenson Button két egységet szerzett. Eddig.

KAPCSOLÓDÓ CIKK