Társoldalunk:

Berger Fisichellával fenyegeti Buttont

Gerhard Berger, a BMW sportigazgatója figyelmeztette Jenson Buttont, hogy amennyiben nem nyújt jobb teljesítményt csapattársánál, Giancarlo Fisichellánál, a Williams-istálló az olaszt hozhatja vissza helyette.

A BMW-Williams 2002 végéig adta kölcsön Buttont a Benettonnak, utána a fiatal brit visszatérne Grove-ba. Csakhogy mostanság Bergert komoly kétségek gyötrik, hogyan lehet majd Button a világ legjobbja, ha nem képes megverni csapattársát. Button panaszkodott az utóbbi időben autójára, ám ezt Fisichella is megtehetné.

Tény: a Benettonban gyenge és megbízhatatlan a Renault-motor, rossz az aerodinamikája, és nehezen vezethető, ezzel együtt Fisichella egy kivételével az idei összes időmérő edzésen gyorsabb volt Buttonnál.

Berger kedden így foglalta össze a helyzetet: "Még nincs ideje Montoya-Button vitáról beszélni (mivel Ralf Schumachernek 2004 végéig szerződése van, Button Juan Pablo Montoyát válthatná fel), mert erről később döntünk. Addig Jensonnak Fisichellát kell megvernie, különben elgondolkodunk az olasz szerződtetéséről. Jenson tavaly remekül szerepelt, pedig a pilóták általában nehéznek találják az első évüket. Úgy látszik, Jenson a második évében küszködik."

[laky]