Hatalmas melleit és feszes fenekét mutogatja Marics Peti új, őrülten szexi barátnője - képek

Vágólapra másolva!
Pár napja okozott hatalmas meglepetést a hír, miszerint a fiatal énekesnő Binhky és Marics Peti egy párt alkotnak, azonban nem vetett rájuk túl jó fényt, hogy állítólag a lány a vőlegényét csalta új barátjával. Bár mind a ketten tagadják, hogy együtt lennének, többen is azt állítják, hogy látták őket együtt. A fiatal énekesnő egyébként nem szégyellős típus, közösségi oldalán gyakran mutatja meg magát szexi fotókon.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Marics Peti új barátnővel mutatkozott, legalábbis néhány kommentelő szerint. A szóbanforgó énekesnő nem más, mint a 25 éves, vietnámi származású Binhky. Az informátorok szerint a nő és Marics egy fővárosi plázában sétálgatott kettesben, miután épp szakított a vőlegényével, amit onnan sejtenek, hogy eltűntek a közös képeik, és hamarosan ismerősnek jelölték egymást Marics Petivel. 

A helyzetet bonyolítja, hogy állítólag az énekesnő vőlegénye is megszólalt a megcsalásról, aki az ellenkezőjét állítja annak, amit Marics és Binhky.

Sajnos igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják

 - osztotta meg a férfi az Instagram-oldalán, ám azóta már eltűnt ez a komment.

Binhky ekkor úgy érezte, hogy jobb, ha privátra állítja a közösségi fiókját, így elkerülve a sok üzenetet, amit a történtek után kapott. 

A történtek után pár nappal reagált a pletykákra Marics Peti is, aki az Instagram-oldalára töltött fel egy beszélgetést, ami az eset kapcsán közte és Binhky között zajlott. A két fiatal arról tanácskozott, hogy nem értik, hogyan robbant ki a botrány és ki találta ki róluk ezt az egész történetet, ők nagyon meglepődtek a dolgon. Marics ezzel a felvétellel azt próbálja bizonyítani, hogy semmi nem igaz azokból a hírekből, melyek róla és az énekesnőről szólnak.

Binhky a vőlegénye üzenetéről csak annyit mondott, hogy azt is megszerkesztették, Marics csak annyit tett hozzá:

Nem értem, miért hiszik el az emberek, akkora droidok

- mondta sajátos stílusban.

Mivel nem csillapodtak a kedélyek körülöttük azóta sem, így az énekesnő ismét megszólalt a közösségi oldalán, ahol azt állítja, tényleg semmi köze Marics Petihez, és azt is elárulta, hogy vőlegényével már régóta nincsenek együtt, csak nem akarták a nyilvánosság elé tárni a szakításukat.

Nem vagyunk együtt Marics Petivel. A vőlegényemmel pedig januárban mentünk szét, viszont a szakítás oka nem az én hűtlenségem volt

 - fogta rövidre a magyarázkodást Binhky, akinek az alábbi galériában megtekintheti a legszexibb Instagram-fotóit.

Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky
Binhky