Megdöbbentő dolog derült ki Charlize Theron és Tom Hardy kapcsolatáról

Charlize Theron és Tom Hardy
Vágólapra másolva!
A Mad Max forgatásáról számtalan pletyka született, ugyanis többek szerint nem jött ki egymással a két színész. Az ügy kapcsán most először a rendező is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Charlize Theron kiválóan alkalmas akciőhősök hiteles eljátszására is. A Mad Max: A harag útjában minimum egyenrangú partnere volt a címszereplőnek, de az sem túlzás kijelenteni, hogy Furiosaként elhomályosította Mad Maxet. A namíbiai forgatás embert próbáló feladat volt, illetve Theron nem jött ki jól Tom Hardyval, azonban a színésznő erről korábban csak sejtelmesen nyilatkozott. 

Szerintem mindketten féltünk, és védtük magunkat egymástól, ahelyett, hogy próbáltunk volna kedvesek lenni.

Érdekes, hogy ugyanazon mentünk át, mint a karaktereink: minden a túlélésről szólt" - mesélte. 

Évekkel később most a film rendezője, George Miller is megszólalt az esetről, amelyben kitért arra, hogy Theron és Hardy között milyen volt valójában a kapcsolat a forgatáson.

 

Tom akkoriban mélyponton volt, ám ezzel együtt ott volt benne a ragyogás, így ki kellett őt valahogyan rángatni ebből a mélységből.

Ezzel szemben Charlize hihetetlenül fegyelmezett volt, táncosnői múltja miatt pedig sosem késett, mindig ő volt az első, aki a forgatásokon megjelent. A viselkedésük tükrözte a karaktereik jellemvonásait, akiknek meg kellett tanulniuk együttműködni a túlélés érdekében. 

Ennek ellenére nincsen mentség arra, hogy valaki megfélemlít valakit egy munka során, sajnos ebben a szakmában hajlamosak vagyunk ezek fölött könnyebben átsiklani, ha a színész emellett nyújtja az elvártakat

- magyarázta a The Telegraphnak.

Hozzátette, hogy Tom Hardy minden nap sokat késett a forgatásról, ami az összes stábtagot feldühítette, hiszen sokszor csupán 3 órával a kezdés előtt jelent meg, ráadásul  Charlize Theron rettegett tőle, ugyanis gyakran bánt vele agresszívan a férfi, emiatt a közelében sem szeretett lenni. 

A későbbiekben javult a két színész kapcsolata, viszont a mai napig nem nagyon beszélnek egymással.

Charlize Theron az átváltozás mestere

Az egyik, ha nem a legismertebb átváltozás Charlize Theroné. A gyönyörű színésznő a 2003-as A rémben bújt Aileen Wuornos sorozatgyilkos bőrébe, aki 1989 és 1991 között hét férfit ölt meg, állítása szerint önvédelemből. Theron félelmetesen jól játszotta a megtört nőt, aki a gyilkosságokban látja a megoldást. Minden tekintetben tökéletes választásnak bizonyult, a legsokkolóbb azonban mégiscsak a külleme lett. Műfogakat kapott, a szemöldökét leborotválták, arcát megöregítették, és még 15 kiló pluszt is felszedett magára. Az akadémia ismét nem maradt hálátlan, Theron megkapta az Oscar-díjat.