Tovább bonyolódik Bangó Margit átverésének ügye

Bangó Margit
Bangó Margit
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, átverés áldozata lett Bangó Margit, aki saját költségén szervezte három áprilisi, erdélyi koncertjét, majd kénytelen volt lemondani, ugyanis állítása szerint a szervező hitegette, becsapta, majd eltűnt. Az énekesnő feldúlt az ügy miatt, ami miatt már megtehette a feljelentést, hamarosan pereskedés lehet belőle.
Vágólapra másolva!

Egyre bonyolódik Bangó Margit Kossuth-díjas művésznő átverésének ügye, melyben kiderült, hogy a magát koncertszervezőnek beállító férfi egy csaló, már többször is volt rendőrségi ügye.

A Hargita megyei rendőrség azonosította, illetve 24 órára őrizetbe is vette a lapunkban már többször szereplő, különféle csalással, átveréssel megvádolt F. Gy.-t, aki ezúttal szexuális kapcsolatlétesítés reményében zsarolt meg egy 19 éves, háromszéki lányt" - írta róla korábban az erdély.ma.

BANGÓ Margit, Bangó Margit, BangóMargit, magyar előadóművész, nótaénekes, dalénekes
Bangó Margit átverési ügye tovább bonyolódik
Fotó: MTI/Kovács Anikó

Mint kiderült, a csaló férfi a szerződést sem írta alá időben, és a koncertjegyekből befolyt előleget sem küldte el az énekesnőnek, tehát hivatalosan semmilyen módon nem bízta meg őt az erdélyi miniturnéval. Bangó Margit ötvenéves pályafutása során még sosem került ilyen helyzetbe, komolyan vette a felkérést, már saját költségén a repülőjegyeket is megvette, és az összes előkészületet ő finanszírozta, ami most nem térül meg részére.

Bangó Margitot felháborítja az, hogy az egész őt tünteti fel rossz színben, hiszen kénytelen volt lemondani a koncerteket, és azt sajnálja leginkább, hogy az elővételes jegyeket vásárló érdeklődőket is megkárosította a csaló férfi.  Bár a szervező nevetséges magyarázkodásba kezdett arról, miért nem utalt előleget, és azt állítja, hogy nem akart készpénzzel a zsebében Budapestre utazni. Továbbá azt állítja, hogy nem tudta, hogy hol írták volna alá a szerződést, de kifogásait senki sem veszi komolyan.

Az ügynek még nincs vége!

- mondta a Bors érdeklődésére Bangó Margit szűkszavúan, és hozzátette, hogy ha lesz fejlemény a történtekkel kapcsolatban tájékoztatja a lapot, de egyelőre nem árult el többet, viszont nagyon valószínű, hogy nem hagyja annyiban, és már a rendőrségen tart az ügy.

BANGÓ Margit; Lendvai Csócsi József , BANGÓ Margit, Bangó Margit, BangóMargit, magyar előadóművész, nótaénekes, dalénekes
Bangó Margit nem hagyja annyiban az ügyet, sajnálja, hogy csalódottak az erdélyi rajongók
Fotó: MTI/Bruzák Noémi