Egy szál fürdőruhában mutatta meg magát Ördög Nóra - képek

Ördögnóra
Ördög Nórát is utolérte az új divatőrület, az áttetsző ruhák trendje
Vágólapra másolva!
Nincs egyszerű dolga Ördög Nórának, mióta elkezdődött az Ázsia Expressz forgatása, ugyanis folyamatosan valamilyen szörnyűséggel szembesül, vagy baj történik velük. Azonban néha jut idő a kikapcsolódásra is, most fürdőruhában jelentkezett a tengerpartról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, elkezdődött az Ázsia Expressz forgatása, melynek első helyszíne a Fülöp-szigetek volt, azonban Ördög Nóra elárulta, hogy már Tajvanra tartanak a versenyzőkkel. A műsorvezető minden nap jelentkezik egy rövid videós összefoglalóval, amiben megmutatja mi történt velük. Sokat nem kell gondolkoznia az idei évadban, ugyanis nagyon sok extrém dolog történt már velük az indulás óta.

Nem mondható túl szerencsésnek eddig az Ázsia Expressz idei stábja, hiszen először a stábbusz balesetezett, aztán pedig cunamiriadó miatt aggódhattak, ezt követően erdőtűz miatt kellett változtatniuk a menetrenden. Ördög Nóra ezeket mind megmutatta a követőinek, ahogyan azt is, hogy már elindultak a műsor forgatásának utolsó állomásai felé, Tajvanra. Az indulás sem volt zökkenőmentes, 11 órát kellett autózniuk, hogy utána repülővel tovább tudjanak indulni Manilából.

Mindeközben újabb hátborzongató dolgot fedezett fel a műsorvezető.

A mai “párpercesben” megmutatom nektek, hogy hogyan zajlott az országváltásunk Fülöp-szigetekről Tajvanra. 

Elköszöntünk az eddigi segítőinktől és megismerkedtünk az új kollégáinkkal. A manilai hotelünkben egy titokzatos szekrény nem Narniába, hanem a bárba vezetett, és búcsúzóul láttunk még csúnya wc-t és patkányt is Fülöp-szigeteken" - írta bejegyzésében Ördög Nóra, aki most egy kevésbé durva bejegyzéssel kedveskedett, ugyanis a tengerpartól jelentkezett pár fürdőruhás fotóval.

Tudom, hogy az otthoni időjárás nem segít hangolódni a nyárra... De hamarabb itt lesz, mint hinnétek!

 - írta a fotók mellé.

A képek között lapozhat: