Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

Meghan Markle,Samantha,per
Samantha Marklenek nincsenek bizonyítékai.
Vágólapra másolva!
Meghan Markle ismét nem tett eleget a súlyos beteg III. Károly király kérésének.
Vágólapra másolva!

III.Károly király már nagyon régen nem látta unokáit, Archie herceget és Lilibet hercegnőnőt, ezért meghívta Harry herceg családját a Balmorali kastélyba, egy nyári vakációra, azonban Meghan Markle nem hajlandó őket az Egyesült Királyságba vinni.

Meghan és férje, Harry herceg kapcsolata igencsak feszült a királyi családdal , emiatt két gyerekük – Archie herceg és Lilibet hercegnő – nagyon kevés időt töltenek az Egyesült Királyságban. Károly király szeretné, ha kapcsolatuk rendeződne, ezért is könyörög a párnak, hogy látogassák meg őt.

Egy szakértő is megszólalt az ügyben, aki úgy gondolja, hogy ha Harry herceg el is fogadná a meghívást, Meghan Markle akkor sem utazna el, még annak ellenére sem, hogy az uralkodó súlyos beteg.

"Meghan Markle utálja a királyi életet, és nem tudom őt elképzelni, hogy nyáron Balmoralban üldögéljen" - idézi szavait a Mirror. 

A koronázási ceremóniára sem ment el

Meghan Markle tavaly májusban nem ment el Károly király koronázására, inkább Kaliforniában marad a gyermekeivel. Archie negyedik születésnapja pont ugyanarra a napra esett, mint az esemény, és a szülők szerették volna, hogy legalább az egyikük mellette legyen születésnapján.

Afua Hagan királyi szakértő azt nyilatkozta, a döntés hátterében egy másik ok is áll. Meghan távolmaradásában a legnyomósabb érv a szakértő szerint az volt, hogy Meghan ismét az angol média kereszttüzébe került volna.

Ismét sorozatuk lesz  Netflixen

Mint ismert, még 2020-ban többéves szerződést kötött a hercegi pár a Netflixszel, amely kiterjed dokumentumfilmre, dokusorozatra, fikciós sorozatra, filmre, családi tévéprogramokra is. Az első vállalkozásuk egy animációs sorozat volt, amely Markle ötletén alapult: egy 12 éves lányt mutatott be, aki önmagát keresve ismerkedik meg a történelem meghatározó női alakjaival.

A páros azonban nem adja fel, és további, két műsor gyártását tervezik a streamingszolgáltatónál, melyeket közös cégükön (Archewell Productions) keresztül valósítanának meg ismét.

Az első sorozatban Meghan Markle a kedvenc szabadidős tevékenységeit mutatná be: főzne és kertészkedne, ami által sokkal jobban megismerheti majd őt a közönség. A showrunner Leah Hariton lesz, aki többek között Selena Gomez főzőműsorát csinálta.

A másik egy olyan sorozat lesz, ami Harry herceg kedvelt sportját, a lovaspólót mutatja be a floridai Wellingtonban zajló US Open Polo Championship-en keresztül. Az esztétikai és társadalmi színteréről ismert sorozat bemutatja a sport iránti lelkesedését és szenvedélyét.