Ismét megmutatta terhes pocakját Iszak Eszter

Iszak Eszter
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja februárban jelentette be, hogy gyereke lesz.
Vágólapra másolva!

Iszak Eszter és férje, Gyurta Dániel még februárban jelentették be, hogy gyereket várnak. Azóta eltelt két hónap, a Mokka műsorvezetője pedig terhessége miatt hízott, így a ruhái nagy részét le kellett cserélnie.

"Már hónapja már nehézséget okoz, hogy mit vegyek fel, főleg hogy a nadrágjaim egy részétől el kell búcsúznom. Vettem pár ‘L’-es darabot, azokat rotálom de mivel szeretek változatosan öltözködni, (és a munkám igényli is) mást is ki kellett találnom.
Úgy döntöttem, hogy a következő időszakban megosztok pár outfit inspirációt veletek, hátha köztetek is van pár kismama, akinek nehézséget okoz mihez nyúljon a hétköznapokban!
Tehát:
Szerencsére virágkorukat élik a maxi/midi bodycon ruhák, ez pedig majd’ minden pocakmérethez jól áll! Én most mivel újra beköszöntött az ősz, egy oversize (mű)bőrdzsekivel és bakanccsal vettem fel, amit még megdobtam egy baseball sapkával de természetesen ha csinosabb eseményre lennél hivatalos, magassarkúval+zakóval is felhúzhatod!" - olvasható az Instagram-oldalán, melyben a terhespocakját is megmutatta, ami egyre nagyobb.

A terhessége bejelentése

Iszak Eszter és Gyurta Dániel hónapokkal ezelőtt az Instagramon jelentették be, hogy szülők lesznek.  "1 + 1 = 3" – írták közös fotójuk mellé, amelyen egy ultrahangkép is látható.  A TV2-s műsorvezetője a terhessége felénél jár, a hasát pedig fedetlenül is megmutatta már a követőinek.

"A 16. hetet már elhagytam, a 16. és a 17. között vagyok, valahol félúton. Azt, hogy kislány vagy kisfiú, még nem tudjuk, és nem is szeretnénk még tudni egy darabig. Majd lesz egy genderpartink, ahol kiderül. Nagyon jól vagyok, nagyon jól vagyunk! Ezeket tudom dióhéjban elmondani. Szerencsére nagyon jól viseltem az első négy hónapot" - mondta korábban kollégájának, Istenes Lászlónak.

Iszak Eszter a közösségi oldalán elárulta, hogy eddig nem igazán változtatott pörgős életmódján, rengeteg feladatot látott el, de szervezete jelezte, hogy több pihenésre van szüksége. Sokan óva is intették a túl sok munkától, többek szerint jobban kellene most magára vigyáznia.