Bella Hadid súlyos beteg, 15 éve szenved

modellek Bella Hadid celebrity fashion museum people Horizontal GALA RECEPTION
US model Bella Hadid arrives for the 2022 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 2, 2022, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute. The Gala's 2022 theme is "In America: An Anthology of Fashion". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Bella Hadid megrázó fotókat mutatott a több mint 100 napja tartó intenzív kezeléséről, amelyre régóta tartó betegsége miatt volt szüksége.
Vágólapra másolva!

Bella Hadid egy lapozható Instagram-bejegyzésben mutatott pár képet az orvosi kezelésről, amelyen az elmúlt időszakban naponta átesett:

Az ismert szupermodellnél 2012-ben diagnosztizálták a Lyme-kórt – amiben az édesanyja és az öccse is szenved –, több mint 100 napja pedig intenzív gyógyszeres kezelést kap, és egyre jobban érzi magát.

"A Lyme krónikus betegség és a társfertőzések több mint 100 napos kezelése és a majdnem 15 évnyi láthatatlan szenvedés mind megérte, ha isten akaratából képes vagyok egy életen át a szeretetet terjeszteni teljes szívemből, és képes vagyok igazán önmagam lenni. Most először az életben" – írta többek között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!