Drámai vallomást tett az RTL Klub gyerekverő színészének felesége

Molnár Gusztáv és felesége
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien hosszan beszélt arról, hogy miként érzi magát a mindennapokban, hogyan próbál meg túllépni korábbi bántalmazó kapcsolatán.
Vágólapra másolva!

Amíg Molnár Gusztáv elvonón van, a felesége, Fazekas Vivien próbálja maga mögött hagyni a nehéz időszakot, új párkapcsolatára koncentrál. Az emlékek azért még mindig kísértik, mint mondta, nehezen gyógyulnak a sebei.

"Ez egy betegség, de nem mindegy, hogy ez a betegség kinek okoz nagyobb fájdalmat vagy nagyobb sebeket. A probléma nem neki marad, hanem nyilván annak, aki ezt látja és mellette van... Amikor az ember sorra problémákat old meg, az egy elég nehéz feladat és nagy teher.

Ha megnyugszom, és elkezdek gondolkodni a múltamon, próbálom elzárni a csapokat, hogy minden rendben legyen..." – idézte Fazekas Vivient a Blikk.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien még együtt Forrás: Facebook

A nő egy videosorozatban arról is beszélt, hogy annak idején gyakorlatilag csak a pénzért vállalták az RTL Klub páros vetélkedőjét. "Covid, zéró kereset, nincs színház, nincs semmi lehetőség, otthon ül, és látod rajta, hogy szomorú, hiszen nem kap visszacsatolást, a te visszacsatolásod pedig kevés számára. Mondta, hogy menjünk, csináljuk meg, jó leszel, megmutatjuk mindenkinek, hogy ez egy csodálatos szerelem... Nagyon boldog voltam attól, hogy támogathatom őt ebben az egészben, és próbáltam inkább háttérszereplője lenni a műsornak, hiszen ez az ő nagy lehetősége volt arra, hogy visszakerüljön a képernyőre...

Ezek a műsorok fizetnek az embernek, és boldogságot okozott neki az, hogy végre ő is tudott valamit a konyhára hozni és keresni. Mi ezt ezért vállaltuk el, nem a hírnevemért vagy a nagyravágyásomért..." – magyarázta Fazekas Vivien.