Alternatív Kelet-Berlinbe hív a legújabb ingyenjáték

industria videojáték
Párhuzamos valóságban létező Kelet-Berlinben játszódik az Industria
Fotó: Bleakmill / Headup Publishing
Vágólapra másolva!
Mellé pedig egy beteges szerepjátékot is kérhetnek az érdeklődők.
Vágólapra másolva!

Nem áll távol az Epic Games Store digitális játékbolttól, hogy tematikusan összeválogatott ingyenjátékok osztogatásával próbálja belopni magát a gamerek szívébe. A most elérhetővé vált két legújabb termék leginkább a furcsa és egyedi jelzőkkel illethető, az érdeklődők 2024. május 2. 17 óráig adhatják hozza az Industriát és a Lisa: Definitive Editiont a játékkönyvtáraikhoz.

A kettő közül az Industria keltheti fel könnyebben a nagyközönség figyelmét, egy kis költségvetésű, belső nézetes, lövöldözős játékról van szó. A játékosoknak egy alternatív valóságban játszódó Kelet-Berlinben kell megkeresniük az eltűnt munkatársukat, röviddel a hidegháború vége előtt, a feladat teljesítését horrorisztikus robotok próbálják szabotálni.

Az oldalnézetes Lisa: Definitive Edition egy játékcsomag, a narratívára fókuszáló LISA: The Painfult és annak folytatását, a LISA: The Joyfult tartalmazza. Egy posztapokaliptikus világban játszódik, amelyben a túlélés érdekében a történetet és a játékmenetet végleg befolyásoló, nehéz döntéseket kell hozniuk a játékosoknak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!