Mindenkivel összeveszett a Next Top Model Hungary gyönyörű sztárja

Vágólapra másolva!
Hetek óta össze vannak zárva a Next Top Model Hungary versenyzői, nem csoda, ha egyre nő köztük a feszültség. A veszekedések szinte mindegyikében felmerül Csordás Cinti neve, aki a lányok többségével egyáltalán nincs jóban.
Vágólapra másolva!

Hétről hétre egyre jobban elmérgesedik a viszony a Next Top Model Hungary versenyzői között. A versenyfeladatokon felül is komoly kihívásokkal kell megküzdeniük: egymással összezárva, szeretteik nélkül élnek hosszú hetek óta, a konfliktusok száma pedig egyre csak nő. A veszekedések szinte mindegyikében szerepel Csordás Cinti neve. 

Csordás Cinti mosolygós, kedves lányként csatlakozott a TV2 tehetségkutató realityjének csapatához, az első naptól kezdve igyekezett mindenkivel jó kapcsolatot kialakítani. Ám ezzel épp az ellenkezőjét érte el, szinte az összes lánnyal volt már konfliktusa, akarata ellenére.

A fotózások és a catwalk számomra nem megterhelő, inkább a többi lánnyal való együttélést élem meg versenynek.

Hiába akartam kerülni a konfliktusokat, mindig belekeveredtem. Nagyon nehéz volt azt érezni, hogy nem tudok olyanhoz fordulni, aki szeret, aki kedves velem. Pedig én az elejétől igyekeztem mindenkivel jóban lenni, de talán épp ez nem tetszett nekik. Mikor már csak bántást kaptam, inkább elvonultam, nem is szóltam senkihez. De akkor meg ők hívtak oda beszélgetni, és végül mindig dráma lett belőle" - mesélte a Borsnak Cinti, aki most, hogy adásba került a műsor, a kommentelőktől sok bátorítást kap.

"A nézők átlátnak azon, hogy engem indokolatlanul bántottak a lányok. Nagyon sok pozitív, bátorító üzenetet kapok tőlük, sok szeretet árad felém. Ha akad is néha negatív komment, az azért van, mert az adott néző egy másik lánynak szurkol, és csak ezért áll belém. Ezeket megmosolygom, beszívecskézem, és túl is lépek rajta. Nem törnek meg a negatív kommentek" – szögezte le Cinti, majd elárulta, nem teljesen lepte meg, hogy a villában nem alakított ki örök barátságokat.

Mindig is fiú barátaim voltak. Ők nem beszéltek ki a hátam mögött, támogattak, velük jól ki tudok jönni. Sajnos vagy nem sajnos, de sosem volt sok barátném, sőt, leginkább csak egyet emelnék ki. Vele kilencéves korunk óta legjobb barátnők vagyunk.

A lányok első látásra elítélnek, főleg ha megtudják, hogy modellkedek. Esélyt sem adnak, hogy megismerjenek, és éppen ez történt a villában is.

Cinti a versenyben Gabi személyében talált támaszra, ám a műsor rangidős játékosa időnként szeretne távolságot tartani tőle. A legutóbbi adásban pedig Hawa támadt Cintinek. "Hawa teljesen kiakasztott, nem tudott túllépni azon, ami még az aktfotózás előtt történt. Elmesélte, hogy apukája mennyire kiakadt a bikinis képén, és ezért nem vállal meztelen képet. Én erre elmondtam, hogy az én apukám is nagyon szigorú, nem szereti azt sem, ha fehérneműben fotóznak, de mégis bevállaltam az aktot, hiszen az volt a feladat. Hawa azt állítja, hogy leutánoztam a történetét, és emiatt is nekem támadtak a lányok. Már nem tudtam, hogy védekezni, azt akartam kérni a szerkesztőktől, hogy hívják fel apukámat és adják a telefont Hawának, mert én nem tudom elhitetni velük az igazamat. Úgy voltam vele, hogy inkább nem támadok vissza, mert nem akartam a tévében másokat bántani, úgy, ahogy ők bántottak engem" - részletezte.