Gyászol Vajna Tímea

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Vajna Tímea a nagyanyját gyászolja, ezért borult feketébe a közösségi oldala.
Vágólapra másolva!

Hétfőn feketére váltott Vajna Tímea Instagram-oldala, egy sztorijában fekete háttér előtt jelent meg egy angyal, mellette sírós emoji. Egyértelmű volt, hogy az üzletasszony gyászol, az azonban csak később derült ki, hogy kit.

Vajna Tímea egy következő Instagram-sztoriban közölte, hogy a nagymamája halt meg: "Nyugodj békében drága Kicsimama (nagyi), akitől a macskamániámat örököltem" – írta egy fekete szív kíséretében egy régi fotóhoz, amelyen a nagyanyjával látható gyerekként.

Vajna Tímea posztja
Vajna Tímea posztja
Fotó: Instagram/Vajna Tímea / Instagram/Vajna Tímea

Más szempontból is nehéz időszakon van túl

Vajna Tímea az utóbbi időben amúgy is elég kevés vidám tartalmat posztolt, sokkal inkább a legnagyobb szomorúságáról, a saját gyerekért való küzdelmeiről vallott. Nemrég elárulta, hogy az elmúlt években négyszer vetélt el, mára már teljesen lemondott arról, hogy természetes úton szülessen gyereke.

Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit.

Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés" – írta nemrég a közösségi oldalán Vajna Tímea.

"Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem" – árulta el ugyanabban a posztban. Az üzletasszony már néhai férjével, Andy Vajnával is tervezett családot, majd az örökbefogadáson is gondolkodott, de végül nem vágott bele.

Tavaly aztán újra férjhez ment, üzletember párjával, Ráthonyi Zoltánnal Los Angelesben házasodtak össze. Eddig vele is sikertelenül próbálkoztak, Vajna Tímea az esküvői képei mellett számolt be az újabb veszteségről: "2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is... Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült" – írta akkor az Instagramon.