A világ legszexisebb bírónője online pornózásra csábítja C. Ronaldót

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts to a missed chance during the Saudi Super Cup semi-final football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at the King Fahd Stadium in Riyadh on January 26, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
A világ legszexisebb bírónője, Debora Peixoto - aki partjelzőnek, illetve főállású játékvezetőnek készül - elárulta, mely futballisták dobnák fel az OnlyFans forgalmát.

A focidrukkerek a világ legszexibb partjelzőjének kiáltották ki Debora Peixotót, és mivel az égiek bő keblekkel áldották meg, még szép, hogy az OnlyFans egyik közkedvelt látványossága.

Mint ilyet, arról kérdezték, szerinte a férfi futballisták közül kik érvényesülnének az OnlyFans-en

- írja a Bors.

A szexi kebelcsodánál az angol Harry Kane-ről így vélekedett:

– válaszolta Debora, aki előbb a női világbajnokságon kíván kitűnni kiváló döntéseivel, ítéleteivel.

Aztán a Manchester City norvég támadójára, Erling Haalandra váltott: "No, ő roppant sikeres lenne az OnlyFans-en. Magas, erős és fiatal,

az emberek megőrülnének, ha mindent látnának, amit posztolt, ezért csatlakozhatna, így ő lenne a platform fő támasza."

Nem valószínű, hogy Cristiano Ronaldo online pornózni fog Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Szerinte ugyanez vonatkozik a futballikon portugál Cristiano Ronaldóra és a francia szupersztár Kylian Mbappére. Hozzátette,

Ronaldo már egy szexszimbólum, teljesen tónusos testére szeret vigyázni, ami biztos út a sikerhez. Így helye lenne az online pornózás világában.

Mbappéval kapcsolatban elmondta, amikor visszavonul a futballtól, csatlakozhat az OnlyFans-hez, ami még sikeresebbé teheti.