Vágólapra másolva!
Új ötlettel állt elő a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, aki dokumentumfilmet szeretne forgatni az életéről. Az Iron Lady úgy gondolja, a mozival több emberhez juthatna el, mint egy könyvvel.

„Ez a film egy mélyebb hangvételű mű lenne, amely

amit ki szeretnék adni magamból. Korábban a könyvírás is sokat segített, hiszen újra feleleveníthetem a velem történt eseményeket, jobban átgondolva le tudom vonni belőle a tanulságot – mondta a Borsnak Katinka, akivel hatalmasat fordult a világ az elmúlt szűk másfél évben, hiszen magánéletben és a szakmában is szakított edző-férjével, Shane Tusuppal.

Hosszú Katinka készül a csobbanásra Fotó: Koncz Márton - Origo

A bajnoknő nem tört össze a válástól, sőt új mesterével, Petrov Árpáddal is sikert sikerre halmoz, míg az üzleti életben is tovább bontogatja szárnyait, ugyanis klubtulajdonosként beszállt az új úszóligába, az ISL-sorozatba, melynek ötlete az ukrán milliárdos, Konsztantyin Grigorisin fejéből pattant ki. Bár a magánéletéről nemigen beszél Katinka, kijelenthető: végtelenül kiegyensúlyozottnak tűnik.

A film egyébként több helyszínen játszódna, hiszen a bajnoknő rengeteget utazik.

A legtöbb felvételt itthon rögzítenék, ezért magyar stábbal tervez dolgozni, de jelentős szerepet kapna Los Angeles is, ahová egyetemre járt.