Vágólapra másolva!
Mint ismert, szerdán a Premier League 29. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Bournemouth 1-0-ra nyert a Wolverhampton Wanderers otthonában. A mérkőzés 79. percében piros lapot kapott a magyar válogatott Kerkez Milos, ezt azonban a Bournemouth valószínűleg megfellebbezi.

A Premier League szerdai játéknapja nem volt eseménytelen. Többek között a Liverpool váratlanul 2-0-s vereséget szenvedett a városi rivális Everton otthonában, így Szoboszlai Dominikék még nehezebb helyzetbe kerültek a bajnoki címért folyó versenyfutásban. 

Manchester City v AFC Bournemouth - Premier League
Kerkez Milos eltiltása ellen harcol a klubja 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

Kerkez Milost mégsem tiltják el? 

A Bournemouth 1-0-ra a Wolverhampton Wanderers otthonában. A vendégek a 37. percben szerezték meg a győzelmet érő gólt. A hazaiak kétszer is a hálóba találtak, az első góljukat szabálytalanság, a másodikat les miatt nem adták meg. Ezen a meccsen Kerkez Milos piros lapja borzolta a kedélyeket, amit 

a magyar válogatott védője a 79. percben kapott. Kerkez méterekről csúszott be, s ugyan – talán – előbb a labdát találta el, a játékvezető „lábtörőnek” minősítette a becsúszását, 

és a veszélyes játékhelyzet miatt kiállította. A VAR egyetértett a döntéssel.

A Bournemouth vezetőedzője, Andoni Iraola azonban jelezte, megfellebbezik az ítéletet, hogy Kerkez Milost ne tiltsák el - szúrta ki a Magyar Nemzet.

"Nem tartom igazságosnak, hogy emiatt három mérkőzésre eltiltsák. Szerintem csak sárga lapot kellett volna kapnia. Kerkez csak egy lábbal csúszott be, és a végén behajlította a térdét, hogy megpróbáljon megállni. Azt hiszem, fellebbezni fogunk a piros lap ellen" – nyilatkozta Andoni Iraola.  

Természetesen Kerkez Milos is bízik benne, hogy nem kap hárommeccses eltiltást.

A PL legutóbbi játéknapjának további érdekessége, hogy a Manchester United bár kétszer is hátrányba került, végül 4-2-re verte sereghajtó vendégét, a Sheffield Unitedet, a meccs pedig arról marad emlékezetes, hogy az első félidőben egyenlítő Harry Maguire szerezte a Premier League mostani idényének 1085. gólját, ami új csúcsot jelent, amióta húszcsapatos az élvonal.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.