Gyönyörű csel után lőtt hatalmas gólt Cristiano Ronaldo - videó

Al-Nassr v Al-Khaleej - Saudi Pro League 2023,Alawwal Park Stadium,Al-Khaleej,Al-Nassr,Match,November,Riy Square
RIYADH, SAUDI ARABIA - NOVEMBER 04: Cristiano Ronaldo of Al-Nassr celebrates after a goal during of the Saudi Pro League week 12 match between Al Nassr and Al-Khaleej at Alawwal Park Stadium in Riyadh, Saudi Arabia on November 04, 2023. Mohammed Saad / Anadolu (Photo by Mohammed Saad / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi élvonal 12. fordulójában az Al Nasszr hazai pályán Cristiano Ronaldo főszereplésével 2-0-ra legyőzte az Al Kalídzs csapatát. 

A nagy szaúdi bevásárlást megkezdő rijádi csapat egyértelműen az európai topligákból elcsábított sztárjainak köszönheti a sikerét. Igaz, hogy Sadio Mané gólját videozás után még nem adták meg a 10. percben, negyedórával később azonban már nem volt mese: Cristiano Ronaldo a tizenhatos előt egy gyönyörű csellel elküldött egy védőt a piacra, majd kilőtte a kapu bal oldalát.

A második félidő elején még Aymeric Laporte is betalált, így 2-0-ra nyert az Al Nasszr, amelyik 12 forduló után 28 ponttal a második a tabellán, négy ponttal lemaradva az éllovas Al Hilal mögött.